Versterkers

Fender ’68 Custom Vibrolux Reverb

Deze Vibrolux buizenversterker levert een grootse basisklank met de alombekende Fender twang. Daarnaast is er een custom kanaal toegevoegd dat gebaseerd is op de Bassman. Dit tweede kanaal is aangepast zodat deze ’68 Custom uitstekend te combineren is met effectpedalen en je meer dynamiek in je spel kunt leggen. Deze Vibrolux Reverb heeft ook een vibrato en reverb aan boord. Deze effecten zijn op beide kanalen te gebruiken. Hierdoor heeft Davy twee traditionele Fender sounds tot zijn beschikking.Deze versterker wordt gebruikt door Davy Schouw.

Fender 68 custom vibrolux reverb

Vox Tony Bruno

Deze Vox Tony Bruno edition is een boutique versterker. Dit wilt zeggen dat deze versterker handgemaakt is door Tony Bruno. Een van de beste in het maken van gitaarversterkers. Deze Vox geeft precies de sound die nodig is om richting de Rock & Roll sound te komen. Een prachtige clean sound gemengd met een prachtig ruw randje. Deze gitaarversterker wordt gebruikt door Ricardo Heeren.

Amp rico

Vox Dynamic Bass Speaker

Vox produceert tot op de dag van vandaag versterkers die worden gebruikt binnen elk muziekgenre. Enkele bekende modellen zijn de Vox AC30 en AC50. Vox heeft in een vroeg stadium ook basversterkers geproduceerd. Ze zijn lastig te vinden en worden weinig gebruikt. Binnen The Hot Dogs Rock & Roll Coverband wordt deze speakerkast (uit 1967) gebruikt in combinatie met een moderne Fender Rumble 200 Watt Head. Desalniettemin roept deze speakerkast direct het jaren ’60 gevoel op in klank en uiterlijk. Deze versterker wordt gebruikt door Thomas Vergouwen.

dynamic_bass