no freedom without education essay ein essay schreiben beispiel essay prompts for ucsd perbedaan artikel dengan essay

Rock & Roll Coverband

Dé Rock & Roll Coverband van Nederland

The Hot Dogs Rock & Roll Coverband is een gevestigde naam in Nederland. Met gemiddeld 30 optredens op jaarbasis door heel Nederland is de kans groot dat u ze al een keer heeft gezien! Jonge mannen, strak in het pak. Klaar om u de volledige beleving te geven van de muzikale jaren 50 en 60. De muziek komt recht uit het hart. Doordat deze jongens zijn opgegroeid met de 50’s en 60’s creëren zij een sfeer die zó dicht bij het origineel komt, dat u wel móet komen kijken! Beleef de show van The Hot Dogs Rock & Roll Coverband en kijk snel in onze agenda! Wie weet geven we binnenkort een show bij u in de buurt!

Impressie

The Hot Dogs Rock & Roll Coverband speelt uitsluitend muziek uit de jaren 50 en 60. Het repertoire is gebaseerd op hun grote idolen en grondzetters van de Rock & Roll stijl. Hun doel is om deze ” Legacy ” voort te zetten in hun show. De manier waarop Elvis Presley de wereld schokte met zijn bewegende heupen. Hoe Jerry Lee Lewis op en top show maakte door zijn piano aan het einde van de set in brand te steken. De meest creatieve en gekke solo’s van Chuck Berry en hóe hij ze uitvoerde. The Tielman Brothers met het overgooien van hun gitaar, te gekke drumsolo’s en de atleet op de contrabas. Dit soort gebeurtenissen moeten worden herleeft en is uniek! The Hot Dogs Rock & Roll Coverband benadert dit erg realistisch (op het vuur na dan) en wilt u volledig betrekken in hun show!  

Waar?

The Hot Dogs Rock & Roll Coverband is een band die al wat langer bestaat. Zij hebben daarom ook al flink wat podia gezien. Denk bijvoorbeeld aan het festival Rockin’ Wouw of de Nijmeegse Vierdaagse. Wat dacht u van Rock ‘n Roll Street Terschelling of Rock ‘n Roll Street Akersloot. Los van festivals spelen zij ook graag in het ouderwetse café. The Hot Dogs zijn in overleg te boeken voor allerlei festivals, feesten, bruiloften, café’s en ga zo maar door! Wilt u weten of The Hot Dogs Rock & Roll Coverband ook bij u op kunnen treden? Neem dan contact met ons op!

The History of Rock & Roll

The Hot Dogs verzorgt ook het theatrale stuk ‘’The History Of Rock & Roll. Beleef de sfeer, de muziek en het leven uit de 50’s en 60’s van de twintigste eeuw. Rebelse jongeren die tegen de gevestigde orde aanschoppen met swingende heupen en “duivelse” muziek. Rhythm & blues transformeert naar rock ’n roll in een theatershow vol met bekende en onbekende verhalen van onze muzikale helden uit die tijd. 

Wilt u meer weten over dit theatrale stuk? Ga dan naar de website!

Rock & Roll Coverband The Hot Dogs 50's 60's Elvis Presley