Rock ‘n Roll street Terschelling, dit waren de hoogtepunten

Rock ‘n Roll street Terschelling was super! Zelden hebben wij zo’n gezellige sfeer mogen meemaken. Collega muzikanten van over de hele wereld komen naar deze plek om te spelen. En wij stonden daar ook bij! Zo trots als een pauw hebben wij dit weekend beleefd als fenomenaal/geweldig/super/lekker/muzikaal/… noem maar op! Smaakt naar meer als je het ons vraagt!

the hot dog coverband rock n roll street terschelling midsland

Vroeg uit de veren

het is 04:00 uur en we zijn klaar om te vertrekken. Op naar Terschelling! Het is nog donker buiten en best wel frisjes, baseball jack aan en de slapertjes uit de ogen. Gas d’r op! Lekker over een nog lege snelweg tuffen is fijn. We waren daarom ook lekker op tijd op onze bestemming. Ondertussen even een bakje koffie/thee op bij het tankstation en we zijn helemaal gereed voor de oversteek. Auto’s in de pont en lekker uitwaaien op het dek. De zoute zeelucht zit nog in de haren als we aankomen op Terschelling. We rijden naar het hotel (Aparthotel Boschrijck) en checken in.

the hot dogs coverband sponsor L.B.S. BV the hot dogs coverband thomas sponsor heeren bestratingen

rock n roll street terschelling midsland the hot dogs coverband pont

Kamer nog niet gereed

De kamer is nog niet gereed wanneer we aankomen en moet nog schoon worden gemaakt. Maakt niet uit zeiden we tegen elkaar. We rijden gewoon naar Midsland en gaan eens even proeven van de sfeer daar. Eenmaal aangekomen ploffen we rond 11:30 uur op het terras. Sommige van ons zien de zon en pakken alvast een koude rakker anderen doen het met een ijsthee of bakkie koffie. Proost! Even kijken bij het podium waar we vanmiddag staan hoor! Oei, denken we, dat is niet supergroot voor 6 mensen. Weet je wat? Ricardo en Thomas, jullie gaan voor het podium staan, dan gaan Donny, Rob, Robin en ik wel op ‘t podium. Iedereen stemt in!

‘s Middags spelen op het buitenpodium in Midsland Terschelling

We staan op het podium en trappen af met mystery train van Elvis. Gelijk mensen op straat en dansen dat ze kunnen! Wauw, wat leuk! De sfeer zit er meteen goed in en het is jammer dat het buiten maar 45 minuten mag duren. Leuk straatje ook, vol met terrasjes en aantal marktkraampjes met Rock ‘n Roll spullen. De knusse omgeving zorgt direct ook voor een hele gezellige sfeer en iedereen is elkaars vriend!

 

Rock n rollstreet terschelling
copyright rocknroll-terschelling.nl

rock n rollstreet terschelling midsland thomas contrabas the hot dogs coverband rock n roll street terschelling ricardo the hot dogs coverband midsland

hoooooooo Pizza! (en pasta)

‘s Avonds was het tijd om te spelen in de pizzeria La Grotta op het eiland Terschelling (Midsland). We zijn hier supergoed ontvangen en hebben er ook heerlijk gegeten. Daarna hebben we lekker gespeeld in de warme pizzeria. 4 sets van ongeveer een uur per stuk gespeeld. Dat was een hele lange maar echt een geweldige eerste dag van het weekend. Deze kon al in de boeken als iets wat we nooit meer zullen vergeten. De mensen, de muziek, de gastvrijheid, alles zat mee!

Even nog wat foto’s van onze maaltijd (nom-nom-nom!)

img_0507 img_5242

overdag lekker bandjes bekijken/beluisteren ‘s avonds weer knallen op het podium!

Op zaterdagmiddag hebben we lekker rustig aan gedaan. Eerst wat gezwommen in het zwembad bij ons hotel en vervolgens hebben we ons klaargemaakt om weer richting rock ‘n roll street te gaan in Midsland. Daar hebben we Vezpa mogen aanschouwen en tal van andere formaties. Nadat we kennis gemaakt hadden bij het cafe waar we ‘s avonds weer op de planken staan, zijn we onze spullen van vrijdagnacht weer op gaan halen bij de pizzeria.

Op de zaterdagavond mochten we het podium betreden van: Het Oud Hollands Restaurant. Ook hier hebben we genoten van topdrukte en een goede sfeer. Alweer netjes ontvangen, alles goed geregeld en iedereen die er bij was nogmaals bedankt!

Ondanks het weer in de avond stond het cafe namelijk nokvol! En dat doet ons goed natuurlijk. Ik moet eerlijk zeggen dat het hele weekend wel druk was bij ons. Dus wij nieuwsgierig en we vragen: hoeveel man loopt d’r nu eigenlijk rond in zo’n weekend? Een inwoner van Terschelling weet ons te vertellen: zo’n 40.000 man komt er op dit weekend af. Gebeurt wel vaker hier hoor. Allememaggies! 40.000 mensen, dat is toch best wel heel veel! Dat is net namelijk net zoveel als: het inwoners aantal van Etten-Leur!

Genoeg gepraat en getypt. Ik wilde het gewoon kort houden. Want iedereen die er bij was weet hoe geweldig het was, en voor de rest hebben we de foto’s en filmpjes natuurlijk nog! Mocht jij die nou ook op je telefoon/camera hebben? Stuur ze dan even! Facebook of Youtube is altijd goed :).

Rock ‘n roll street Terschelling – Hot Dogs Aftermovie

credits voor onze thomas voor deze aftermovie!

groetjes!

Davy

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.