arranged marriage essay paper essay on braces longman critical essays free nursing essay papers diagnostic essay examples

Rob

Rob Janssen

10460589_617016995074631_562797371279968453_o

Zanger van The Hot Dogs

Van jongs af aan ben ik opgegroeid met muziek van onder andere Elvis Presley, Bruce Springsteen, Johnny Cash etc. De liefde voor deze muziek is nooit weggegaan toen ik opgroeide. Zelf wilde ik ook iets in de muziek gaan doen en ging op gitaarles bij muziekschool Toon van den Maagdenberg. Daar ben ik ook begonnen met zingen en dat ging me beter af dan het gitaar spelen.

Ook wilde ik graag een band beginnen en dat begon toen ik Thomas Vergouwen(bassist) leerde kennen via dezelfde muziekschool. We hadden dezelfde smaak muziek en het klikte meteen. Verder kende ik onze twee gitaristen, Ricardo Heeren en Davy Schouw, en onze drummer Donny Valentijn al. We gingen een paar keer voor de lol repeteren en kregen optredens via Toon van den Maagdenberg. Het ging ons goed af en zijn tot op heden nog steeds enthousiast om muziek te maken en mensen te vermaken.

Tijdens optredens probeer ik me, en uiteraard de rest van de band, altijd meer dan 100% in te zetten om de mensen te vermaken en ook voor mezelf, zodat ik terug kan kijken op een goed optreden.

Ik hoop nog lang muziek te mogen maken met m’n vrienden en te mogen genieten van de blije gezichten in het publiek wanneer we optreden. Dit couplet van Willie Nelson’s hit ‘’On the Road Again’’ beschrijft het eigenlijk het beste:

On the road again Just can’t wait to get on the road again The life I love is making music with my friends And I can’t wait to get on the road again