essay on cleanliness in our surroundings flq crisis essay topics what is a good topic for a college admissions essay lack of education causes poverty essay i am proud to be an american because essay freedom from religion foundation essay competition

Davy

thumb-3

Naam: Davy Schouw

Geboren: 5 oktober ’93 te Sint Willebrord

Gitarist van The Hot Dogs

Hoi! Ik ben Davy. Door de weeks maak ik websites en doe ik vaak technische bezigheden. Vaak zijn die ICT gerelateerd. Maar genoeg over wat ik door de week doe. Wat doe ik in het weekend? Bij The Hot Dogs Coverband spelen natuurlijk! Dat bevalt me supergoed en vind een hele eer om mee te mogen maken. Niets is zo leuk als voor een grote groep mensen muziek mogen maken en allemaal diezelfde smaak te delen. Of het nu een bruiloft, trouwfeest, jubileum, bedrijfsfeest, verjaardag of gewoon zomaar een feestje is. Alles heeft zijn charme met de The Hot Dogs. Samen maken we er een leuk feest van en dat doen we al meer dan 3 jaar met veel plezier.

vanaf mijn 15e levensjaar begon ik met het bespelen van de gitaar. Mijn muzieksmaak is van kleins af aan al heel breed. Ik houd van country, rock ‘n’ roll, dance, Nederlandstalig, house, rock, disco, alternatief en nog veel meer. Daarom probeer ik overal wat van op te pikken. Ik vind het heerlijk om met muziek bezig te zijn en verder helemaal nergens aan te hoeven denken. Van de Eagles tot de Red Hot Chili Peppers en van Elvis tot Earth Wind and Fire. Het is allemaal prachtig.

Waarom ik bij The Hot Dogs terecht ben gekomen? We zijn al vanaf jongs af aan vrienden. Mijn beste vriend die ik ken vanaf de creche is Ricardo Heeren. Collega gitarist van The Hot Dogs. Vanaf onze pamper af aan zijn we bij elkaar en ik hoop dat het jaren zo mag blijven. De andere mannen leerde ik kennen op de middelbare school en wat met repeteren begon, groeide al snel uit tot een swingende rock n roll formatie.

Nu zijn we dus eventjes verder en staan we op kleine maar ook grote podia. Daar spelen we met heel veel passie en plezier de nummers van vroeger. Mijn persoonlijke inspiratiebronnen zijn vooral Elvis, Jerry Lee Lewis, John Fogerty, Joe Walsh en vergeet ook de Four Seasons niet met Frankie Valli! Een tijdje terug die musical mogen bewonderen in Londen. Wat een prachtige musical was dat!

Ik hoop je te mogen ontmoeten bij een van onze optredens! En als je er bij bent wens ik je natuurlijk heel veel plezier!

Tot snel!