The Hot Dogs Rock & Roll Coverband

The Hot Dogs Rock & Roll Coverband; een band met één passie; Rock & Roll! Deze Rock & Roll Coverband brengt keer op keer een unieke ervaring met het doel om de muzikale geschiedenis van de jaren 50 / 60 te laten herleven. Tijdens ieder optreden van The Hot Dogs Rock & Roll Coverband springen de vonken er van af. Door de instrumenten, materialen en de muzikaliteit komt The Hot Dogs Rock & Roll Coverband erg dicht bij het origineel. Bekend van vele optredens in Nederland en België is The Hot Dogs Rock & Roll Coverband een van de beste Rock & Roll Coverbands van Nederland!

Wie zijn The Hot Dogs Rock & Roll Coverband

The Hot Dogs Rock & Roll Coverband bestaan uit 6 personen.

Donny Valentijn

Davy Schouw

Ricardo Heeren

Thomas Vergouwen

Rob Janssen

Jasper van Overveld

Al deze personen zijn opgegroeid met de muziekstijl Rock & Roll. Wat begon als een vriendengroep is uiteindelijk uitgegroeid tot een solide Rock & Roll Coverband. The Hot Dogs Rock & Roll Coverband bestaan uit een drummer, 2 gitaristen, een(contra) bassist, toetsenist en een zanger. Al deze personen zijn geïnspireerd door de 50’s, 60’s en 70’s muziekstijlen. Het unieke aan The Hot Dogs Rock & Roll Coverband is dat leeftijd van alle bandleden ligt tussen de 20 en 25 jaar! Zo heeft u een zeer jonge, energieke Rock & Roll coverband die u meeneemt naar de hoogtijdagen van de Rock & Roll.

Rock & Roll

The Hot Dogs Coverband is een coverband met de roots in de 50’s en 60’s muziek. Ook wordt er regelmatig een uitstapje gedaan naar de jaren 70.

The History of Rock & Roll

The Hot Dogs Coverband verzorgt ook het theatrale stuk ‘’The History Of Rock & Roll. Beleef de sfeer, de muziek en het leven uit de 50’s en 60’s van de twintigste eeuw. Rebelse jongeren die tegen de gevestigde orde aanschoppen met swingende heupen en “duivelse” muziek. Rhythm & blues transformeert naar rock ’n roll in een theatershow vol met bekende en onbekende verhalen van onze muzikale helden uit die tijd.

Wilt u meer weten over dit theatrale stuk? Ga dan naar de website!